Cautare

61280 de rezultate pentru "abonati din bacau" (5.96 secunde)
Traducerea din limba engleza este realizata de Mirella Acsente. ... In timpul facultatii a infiintat canalul YouTube de vlogging Noodlerella, care s-a bucurat de un succes imens in Marea Britanie, adunand in scurt timp aproape un milion de abonati.
Spun un fel de roman pentru ca este vizibil ca Michael Culp povesteste istorii traite, fiind atit de capturat de propria-i experienta incit nu ezita sa se invoce pe sine insusi (cel din realitate) in roman.
Spun un fel de roman pentru ca este vizibil ca Michael Culp povesteste istorii traite, fiind atit de capturat de propria-i experienta incit nu ezita sa se invoce pe sine insusi (cel din realitate) in roman.
Plangerile la adresa operatorilor de cablu sunt numeroase in Romania, si deci si in Constanta, nemaiconstituind o noutate inca o problema intampinata de unul dintre abonati.
Nu am castigat nimic din guvernare. ... In cele din urma, presedintele Basescu si-a vazut visul cu ochii:
Cota operatorilor alternativi a crescut la finele lui 2005 la aproximativ 10% din piata telefoniei fixe, reprezentand mai mult de 430.000 de utilizatori, a declarat ieri vicepresedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC), Alexandrina Hartan.
Grosul pietei e format din operatorii de telefonie mobila, 42% revenind Romtelecom si 4.9% furnizorilor alternativi. La 31 decembrie 2005, numarul total de abonati la telefonia fixa depasea 4,3 milioane.
Sefia vechiului operator de apa a fost obtinuta ieri de fostul sef de exploatare din cadrul Apa Grup, Stelian Dumitrescu, in baza celor patru voturi din sapte valabil exprimate ale membrilor Adunarii Generale a Actionarilor (AGA).
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless In urma cu doi ani, 211 puncte de acces gratuit la internet de banda larga (hotspot-uri - Wi-Fi) au fost instalate in zone publice din Romania, de catre SNR si Romtelecom cu bani publici.
Oamenii simpli care votau Romania Mare si erau abonati la gazeta. ... Din fericire a fost un slab politician. ... Nimeni din ce insemna valoare in lumea romaneasca nu a scapat netarnosit, nedefaimat in Romania Mare.
BRomania este cunoscut publicului din Romania datorita vine-urilor, sketchurilor, show-urilor de stand up sold out in toata tara, show-ului de la Sala Palatului din primavara aceestui an (cu peste 3500 de spectatori), un comediant sustinut de vedetele din Romania care i-au fost personaje in video-urile postate pe online.
Tanarul vocalist, compozitor si instrumentist din Brasov lanseaza alaturi de Keida I Need You, un single romantic, o declaratie de dragoste, in care vocea lui Andrew este in tandem cu cea a Keidei.
La acest eveniment medical national, organizat sub egida Colegiului Farmacistilor din Romania, vor participa peste 1.500 farmacisti si asistenti farmacisti din toata tara, iar diplomele sunt dublu creditate (pentru farmacisti si medici) fiind purtatoare de credite EFC si EMC.
Daca nasii de cununie au fost, asa cum se obisnuieste, destul de ingaduitori cu defectele pe care, fara indoiala, tanara aspiranta la rolul de doamna le are din belsug, cartitorii si-au exprimat - mai ales prin intermediul presei germane - indoiala privitoare la casatoria care ar fi trebuit sa fie un prilej de bucurie pentru toata lumea.
Daca statul ar incasa din taxe si impozite toti banii pe care economia ii poate produce, Guvernul nu ar mai fi in situatia de a cauta solutii disperate pentru a face rost de bani.
Lideri din peste 100 de tari se intalnesc la Davos in Elvetia, la Forumul Mondial. ... Diplomatii reuniti la Davos cer Chinei si tarilor din BRICS din care fac parte, intre altele, Iranul si Rusia, sa intervina pentru incheierea razboiului din Ucraina.
Nici acest lucru nu a ramas fara o replica din partea Rusiei. ... Timp de cateva luni, un grup de 90.000 de militari din 31 de tari NATO si Suedia vor opera activ in apropierea granitelor rusesti din Norvegia pana in Romania.
Operatorii de telefonie mobila sunt obligati, in consecinta, sa ofere dispozitive mai ieftine pentru a putea atrage noi abonati.
Aproximativ 80% dintre romani sunt abonati la servicii de televiziune prin cablu, Romania detinand astfel cea mai mare rata de penetrare a televiziunii prin cablu din Balcani.
Familia Vasilica si Dan Dumitrescu din Craiova ne-a sesizat in legatura cu actiunea de montare a contoarelor noi de energie electrica de catre furnizorul local, compania ceha CEZ.
google-analytics.com